maandag 12 augustus 2024

Heup.

 Vannacht opeens wakker geworden van hele erge pijn in m'n heup. Wat dat nou weer is? Toen ik na even gewacht te hebben een pijnstiller in ging nemen kon ik amper op dat been staan. 

Op een gegeven moment ben ik wel weer in slaap gevallen en toen ik vanmorgen opstond was het wel iets minder maar het is nog lang niet weg. 

Raar dat je dat zomaar kunt krijgen.  

Maar even aan kijken hoe het verder gaat.

Allemaal een fijne dag 🙈

5 opmerkingen:

  1. Dat is pijnlijk wakker worden. Sterkte en hopelijk trekt de pijn weg.
    Voor jou ook een zo fijn mogelijke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij gebeurt het regelmatig dat een of beide benen zo'n pijn doen of juist gevoelloos zijn in de nacht. Begin dan voor het opstaan ook met wat oefeningen om de bloedsomloop weer op orde te krijgen of andere vochtstromen want daar schijnt het aan te liggen. Vaten zijn al eens gecontroleerd, vandaag ga ik het eens aan de fysio vragen die onderrug behandelt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was een zeer intensieve en pijnlijke behandeling bij de fysio, en oefeningen meegekregen, ben benieuwd. En het zou goed zijn om uurtje na de behandeling even te fietsen om de doorbloeding te stimuleren. Dus bij 33 gr rondje gefietst, was lekker windje en goed te doen

      Verwijderen
  3. Hoi Ella, ellendig is dat toch, je gaat naar bed zonder iets en je staat op met iets. Dan kan je ook niet herleiden hoe het komt. Hopelijk is het van heel korte duur!

    BeantwoordenVerwijderen