woensdag 7 augustus 2024

Van alles wat.

 Vandaag niet veel tijd, ik ga een dagje uit, zal er morgen alles over vertellen. 

Ik heb net met veel moeite het abonnement van Green Chef opgezegd, wat een gedoe, toen ik wilde inloggen was het wachtwoord steeds niet goed maar ik had dat heel secuur genoteerd toen ik een nieuw w.w. wilde instellen lukte dat ook niet, pas na acht keer steeds wat anders proberen lukte het. Ze gaven ook helemaal geen aanwijzingen waar het aan moest voldoen. De aanhouder wint maar ik had het toen wel helemaal met die Chef gehad, als er ergens nog een twijfeltje zat was die nu wel voorgoed weg. 

Goh, Berber boerenkoolijs😃 en roze koekenijs? Misschien kun je wel overal ijs van maken? 

En Judy en ook Berber het lijkt me heel vermoeiend om steeds met een kruk of stok te moeten lopen maar een rollater lijkt me nog onhandiger, een heel handig ding voor als het echt niet anders kan.

Francien, migraine is vreselijk, vroeger had ik er ook last van maar dat is nu gelukkig helemaal weg. 

Allemaal een hele fijne dag, ik ga voor het eerst mee met een groepje ouderen  ( zo'n  bejaardenbusje🙈 )  We gaan een patriciershuis bekijken. 🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Ik loop al zo'n 25 jaar met stok en dat helpt me vooral om in balans te blijven, ik heb veel moeite met ongelijke ondergrond . Een vergelijking, zonder stok zou ik 1 km per uur kunnen, met stok 2 en met rollator wel 4, als ik zolang zou lopen. Met stok heb je nog steeds het nadeel dat je moet kijken waar je loopt en waar je de stok neerzet. Met rollator hoef je nauwelijks op te letten en niet constant naar de grond te kijken. En met winkelen met dochter hoeft zij zich niet in te houden. Ander voordeel, je kan even zitten en je hebt bergruimte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dag,dag,Lot.s verhaal is mijn verhaal.Met rollator loop ik een km.met moeite.Maar ik loop nog steeds.Ben benieuwd naar je busavontuur.

    BeantwoordenVerwijderen