dinsdag 13 augustus 2024

De Amstel, een boek, kippenvel en wereldvrede.

De Amstel, een boek, kippenvel en wereldvrede hoe brei je daar nou een verhaal van? Nou zo dus:

 Ondanks m'n zere heup en mét pijnstilling ben ik gisterochtend toch maar op de fiets gestapt want een hele dag thuis zitten met dat mooie weer kan ik niet. Op m'n elektrische fiets op standje comfortabel. Ik heb natuurlijk gegoogeld en wat er dan ook met m'n heup aan de hand  mag zijn, ze zeiden allemaal dat je matig moet blijven bewegen, dat heb ik dus maar gedaan.

Fietsen ging beter dan lopen. De pijn is nu iets minder maar komt dat door de pijnstilling of wordt het echt minder?


Ik heb een lekker plekje opgezocht, langs het water, de Amstel, in de schaduw en in de wind, daar was het wel om uit te houden, broodje mee, wat water, wat fruit en een boek


ik heb daar heel vredig  gezeten en toen het toch wel warm werd weer naar huis. Omdat ik die nacht slecht geslapen had ben ik op de bank in slaap gevallen. Prima, zo komen de hete uren wel om. 

Het is een nieuw boek: Zwarte schuur van Oek de Jong. ik ken de naam van de schrijver wel maar ik heb nog niet eerder wat van hem gelezen maar daar ga ik het later wel eens over hebben.

Even wat anders, ik krijg bijna nooit kippenvel als ik naar de tv kijk maar gisteravond wel, ik zag Ahmed Abutaleb bij de Oranjezomer hij  zei dat hij geen demonstreder is maar als er een optocht georganiseerd gaat worden  voor wereldvrede  dat hij dan zeker mee gaat lopen. Ik heb nog nooit gedemonstreerd maar als er zo iets gaat komen dan ga ik ook zeker meelopen want ik gun iedereen over de hele wereld vredige uurtje langs het water.

Zo, ze heeft gezegd!😃

Allemaal een hele goede dag, gegroet.🙈

2 opmerkingen:

  1. Ik had weinig pijn vanmorgen bij opstaan, wel lang wakker gelegen door de warmte, het is boven zo heet en daar kunnen we niks aan doen.
    Fietsen is altijd zo goed voor de doorbloeding.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lang geleden heb ik gedemonstreerd tegen atoomboom.
    Eigelijk durfden wij niet maar op dat moment bestond de hele wereld uit gelijkgestemden.
    Ik zal het nooit vergeten.Soms moet je het gewoon doen.....

    BeantwoordenVerwijderen