dinsdag 30 juli 2024

De dinsdag.

 Het is dinsdag vandaag en het schijnt vandaag weer een warme dag te worden, dat wordt dus weer rustig aan doen voor mij. Ik transpireer heel snel en dat plakkerige gevoel vind ik vreselijk. Ik ga dus nu, nu de zon nog niet in de tuin staat, even een paar plantjes een groter potje geven, daarna naar het koffieclubje en daarna rust tot vanavond en dan misschien nog een wandelingetje


En o ja, in het kader van:  een mens wil wel eens wat anders, je moet jezelf altijd blijven uitdagen en het is goed voor ouderen om nieuwe dingen te leren, bla, bla, bla, ga ik de maaltijd klaar maken die gisteren door Green Chef bezorgd is. Allemaal verse  ingrediënten zitten bij elkaar in een papieren zak en er zit een beschrijving bij hoe je het allemaal moet doen. Alles zit er bij, je hoeft alleen maar wat olie en peper en zout in huis te hebben.

Toen ik het aan het bestellen was had ik er eigenlijk al spijt van want ik vond het een ingewikkelde website en je moet in de gaten houden dat je je weer op tijd afmeld anders krijg je gewoon weer wat bezorgd  en ik vind het duur maar ik geloof dat ik nu korting kreeg, weet ik eigenlijk niet meer. 

Maar goed, zoals ik al zei, het is weer eens wat anders. 

Het eten moet wel erg lekker zijn om het nog een keer te bestellen, als het niet bijzonder is dan was het een eenmalige actie. (Goed onthouden dat ik me dan vóór donderdag weer afmeld.)

Jullie horen het wel hoe het was.

Allemaal een hele goede dag🙋

2 opmerkingen:

  1. Het ziet er groen uit. En is het niet een beetje veeeeel voor één persoon?
    Ik heb net twee komkommers gehaald. Sla erbij en een eitje. Perzik toe met yoghurt. Ga me echt niet druk maken in deze warmte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig heb ik weinig last vd warmte en hou eigenlijk wel van dit weer, alleen de warme nachten vind ik vervelend. Vanmiddag van 2 tot 3 heerlijk gefietst, wel weg gekozen waar ik om en om onder bomen kon rijden en stukje volle zon, pet van man geleend.
    Ik maak het me wel iets makkelijker door een al vrijwel klaar onderdeel van een maaltijd uit de vriezer te halen. In dit geval stoofvlees dat de vorige keer een beetje saai was, dus opgepimpt met ui en champignons die ook gebakken in de vriezer liggen, en 4 kleine tomaatjes die al zacht aan het worden was en scheutje port erbij. Aardappeltje en winterse spruiten voor man en voor mij de rest vd champignons erbij gebakken

    BeantwoordenVerwijderen